Світ

У Москві почали відстежувати призовників за камерами відеоспостереження

У Москві почали відстежувати призовників за камерами відеоспостереження

У РФ почали полювання на призовників

Військовий комісар столиці заявив, що для визначення місця проживання призовника використовуються системи відеоспостереження міста.

Влада Москви почала використовувати систему відеоспостереження для виявлення призовників. Про це заявив військовий комісар Москви Максим Локтєв, повідомили у вівторок, 18 квітня, РосЗМІ.

 

Військовий комісар зазначив, що основною причиною неявки призовників до військкоматів є проживання не за місцем реєстрації, що ускладнює процедуру видачі повістки. Локтєв також додав, що питання призову користується підтримкою мера Москви Сергія Собяніна та МВС.

 

“Для визначення місця проживання призовника використовуються системи відеоспостереження міста Москви, за вказівкою мера Москви організації, в яких працюють призовники, надають у військові комісаріати відомості про них. Освітні організації допомагають нам визначити, де призовник навчається”, – заявив він, додавши, що з такою інформацією про людину сповістити її про явку у військкомат не складе труднощів.

 

Раніше повідомлялося, що в РФ ухвалили закон, який передбачає введення електронних повісток. Повістка буде вважатися отриманою відразу після її розміщення в особистому електронному кабінеті.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button