Світ

У Молдові двічі за вечір евакуйовували аеропорт Кишинева

У Молдові двічі за вечір евакуйовували аеропорт Кишинева

Фото: point.md

З будівлі Кишинівського аеропорту евакуювали людей через загрозу вибуху

У 2022 році аеропорт Кишинева регулярно потерпав від дзвінків з повідомленнями про “мінування”.

З будівлі Кишинівського аеропорту евакуювали пасажирів та персонал через загрозу вибуху. Про це у неділю, 21 квітня, інформує Newsmaker з посиланням на прессекретарку прикордонної поліції Раїсу Новицькі.

Вказується, що ввечері 21 квітня поліція отримала повідомлення про закладені бомби в аеропорту Кишинева та в одному з літаків. З аеропорту відразу ж евакуювали всіх пасажирів та персонал, але повідомлення виявилося хибним.

За годину поліція Молдови знову отримала повідомлення про мінування аеропорту. Правоохоронцям знову довелося евакуювати пасажирів та персонал летовища.

“Наразі в аеропорту Кишинева оголошено тривогу. Усі спеціалізовані служби МВС проводять перевірки на місці. Пасажирів та співробітників аеропорту евакуювали з будівлі”, – сказала Новицькі.

Нагадаємо, з 1 березня в Україні запрацював автобусний трансфер з Одеси до аеропорту Кишинева. Вартість квитка становить 800 гривень. Право на пільговий проїзд зі знижкою у 50% мають військові та члени їх сімей (дружина/чоловік, діти), особи з інвалідністю, ветерани війни, учасники бойових дій.

Раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що відновлення польотів з аеропорту Бориспіль є бажаною, але поки що недосяжною метою.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × five =

Back to top button