Україна

У Києві судитимуть чоловіка за розбещення 15-річної дівчини


У Києві судитимуть чоловіка за розбещення 15-річної дівчини

Фігуранта не вперше притягують до кримінальної відповідальності. Раніше він відбував покарання за грабіж.

У Києві 35-річного вінничанина судитимуть за розбещення 15-річної дівчини. Фігурант намагався її намагався звабити, надсилаючи у соцмережах фото та відео інтимного характеру. Про це 7 травня повідомили у Київській міській прокуратурі.

Зазначається, що у  телефоні зловмисника також виявили дитячу порнографію.

За словами речниці прокуратури Ірини Винокурової, чоловік знайомий з мамою потерпілої. Їхнє листування тривало добу, передає Українська правда. Життя.

“Він надсилав їй повідомлення з вечора і протягом усього наступного дня. Дівчинці це не подобалося і зрештою вона розповіла про це мамі. Мама звернулась до правоохоронних органів та написала заяву”, -розповіла  Винокурова.

За її словами, фігуранта не вперше притягують до кримінальної відповідальності. Раніше він відбував покарання за грабіж. Також відомо, що колись його намагалися покарати за згвалтування. Але з невідомих причин потерпіла тоді забрала свою заяву.

Чоловіка судитимуть за вчинення розпусних дій щодо особи що не досягла 16-річного віку, за надсилання зображень порнографічного характеру неповнолітній та за умисне зберігання та розповсюдження дитячої порнографії. Йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Нагадаємо, до довічного увʼязнення засуджено чоловіка, який ґвалтував 11-річного хлопчика. Керівник громадської організації на Харківщині, яка спеціалізується на спортивному вихованні дітей, у 2021-22 роках систематично ґвалтував 11-річного вихованця.

А Жжля одного з сіл Луцького району засудили до 13 років позбавлення волі за зґвалтування 4-річної дитини.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 9 =

Back to top button