Світ

У Грузії новий власник телеканалу звільнив ведучого, який обматюкав Путіна

Очільник інформаційної служби телекомпанії Rustavi 2 Нодар Меладзе і кілька співробітників, зокрема Гіоргій Габунія, який обматюкав президента РФ у ефірі, звільнені з роботи, інформує 1NEWS з посиланням на ЄП.

Про це заявив на брифінгу генеральний директор каналу Паата Салія.

За його словами, також звільнені Георгій Лаперашвілі, Нанук Жоржоліані і Ека Квесітадзе.

Гендиректор телекомпанії Паата Салія назвав причиною звільнення провідних журналістів конфлікт інтересів.

За його словами, звільнення деяких співробітників також відбудуться після того, як вони повернуться з відпустки.

“Сьогодні мене викликав Паата Салія, і за кілька хвилин до початку брифінгу сказав, що я звільнений з роботи, і це рішення Кібара Халваши. Це, зрозуміло, не було ухваленим сьогодні рішенням, просто вони шукали привід”, – сказав Меладзе.

18 липня телекомпанія змінила власника, її новим власником став бізнесмен Кібар Халваши. Відразу після цього був звільнений гендиректор компанії, тепер Головна прокуратура Грузії звинувачує його у фінансових махінаціях.

За словами Меладзе, через два тижні після переоформлення телебачення на ім’я Халваши з ним зустрілася довірена особа мільярдера Бідзіни Іванішвілі, який керує партією влади Грузії, і запропонувала співпрацю, від чого він відмовився.

“Мені сказали, що в інтереси Іванішвілі входить підготовка репортажів про розкрадання коштів певними чиновниками і можливі корупційні оборудки, оскільки він сам бореться з крадіями бюджету, але були певні теми, до яких ми не повинні були звертатися. Я, зрозуміло, відмовив їм на цю пропозицію”, – заявив Меладзе.

 

 

 

 

 

Back to top button