Світ

У Госдумі РФ заявили, що Telegram співпрацює з російськими силовиками

У Госдумі РФ заявили, що Telegram співпрацює з російськими силовиками

Фото: Соцмережі

Модератори Telegram “йдуть назустріч” і банять такий контент, запевнили в Госдумі

Депутат Артем Метелєв заявив, що “адміністрація Telegram, і сам Павло Дуров завжди дуже швидко реагують”.

Месенджер Telegram, одним із засновників якого є програміст з РФ Павло Дуров, співробітничає з російськими силовиками. Про це заявив депутат Держдуми Артем Метелєв, повідомляє Telegram-канал видання ASTRA, що позиціонує себе як незалежне.

У повідомленні зазначається, що голова комітету Держдуми з молодіжної політики Артем Метелєв прокоментував запитання кореспондента RTVI про можливе блокування месенджера.

“І адміністрація Telegram, і сам Павло Дуров завжди дуже швидко реагують. Ми це бачимо просто – на пригоди, співпрацюють із правоохоронними органами, в числі блокують заборонений контент”.

За його словами, до Центру захисту прав молоді “регулярно надходять звернення з проханням заблокувати той чи інший канал, живодерський і так далі” і додав, що модератори “йдуть назустріч” і банять такий контент.

“Ну, не в Telegram терористи би вербували, вербували вони би в WhatsApp або десь іще. Тут треба працювати над профілактикою, над алгоритмами, я впевнений, що спецслужби цим займаються”, – вважає російський депутат.

Як ми вже писали, у Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, яким пропонується відрегулювати діяльність Telegram. У пояснювальній записці вказано, що платформа може бути пов’язана з РФ.

Telegram можна використовувати на користь України – Буданов

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button