Світ

У Білорусі заявляють про прикордонні провокації з території України

У Білорусі заявляють про прикордонні провокації з території України

Фото: Кадр із відео

Місце пошкодження прикордонного знака на території Білорусі

Повідомляється, що прикордонний наряд на території Білорусі поруч з кордоном виявив два прикордонні знаки, виламані з місця їх встановлення.

Прикордонний комітет Білорусі заявляє, що провокації з території України тривають. Зокрема йдеться про те, що на кордоні зруйновано два прикордонні знаки.

У прикордонному комітеті стверджеють, що 11 липня на ділянці Мозирського прикордонного загону прикордонний наряд на території Білорусі поруч з кордоном виявив два прикордонні знаки, виламані з місця їх встановлення.

“У ході огляду місцевості в районі місця їхнього кріплення виявлено сліди заходу з України на територію Республіки Білорусь і повернення назад”, – йдеться у повідомленні.

Білоруське прикордоне відомство висловлює сподівання, що українські військові припинять марні спроби нагнітати ситуацію через їхню безглуздість.

Нагадаємо, моніторингова група Беларускі Гаюн заявила, що майже дві сотні найманців ПВК Вагнер можуть перебувати на території Білорусі. Зазначається, що попри заяви Лукашенка, що “вагнерівців” у Білорусі ще немає, насправді вони вже можуть перебувати в країні – на території військового полігону Лосвідо у Вітебському районі Вітебської області.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button