Світ

У Балтійському морі спалахнуло судно, екіпаж евакуйовано

У Балтійському морі спалахнуло судно, екіпаж евакуйовано

Фото: JURAS SPEKI

Судно Escape дрейфує приблизно за дев’ять кілометрів від берега

Евакуйовано 15 членів екіпажу корабля, що дрейфує у напрямку західного узбережжя Ризької затоки.

 

На вантажному судні Escape вночі 22 лютого виникла пожежа, яку не вдалося загасити системою безпеки на борту. Про це повідомляє прес-служба Морських сил Латвії, повідомляє видання Baltijas Balss.

 

Зазначається, що судно під прапором Нідердандів вийшло з литовського порту Клайпеда та прямувало до столиці Латвії Риги.

 

Усі 15 членів екіпажу залишили корабель, який дрейфував у напрямку західного узбережжя Ризької затоки. Моряків евакуювали за допомогою рятувальної шлюпки.

 

У район інциденту в Балтійському морі Латвійський морський рятувальний координаційний центр направив два буксири, оснащені цистернами для води та піногенераторами.

 

За попередньою інформацією, пожежа виникла у машинному відділенні, а потім поширилася на інші частини корабля.

 

Судно дрейфує приблизно за дев’ять кілометрів від берега. На його борту знаходяться полімери та фарби. Однак немає ознак того, що вогонь досяг контейнерів.

 

За словами представника Управління навколишнього середовища Латвії, поки що немає небезпеки для навколишнього середовища, пов’язаного з пожежею на судні.

 

Нагадаємо, на борту судна, яке перевозило з Південної Кореї 4500 нових автомобілів Chery, сталася пожежа. Аварія сталася біля берегів В’єтнаму.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button