Україна

ТЦК каратимуть за порушення прав людини – Рада


ТЦК каратимуть за порушення прав людини - Рада

Багато представників ТЦК СП після скандальних випадків відправляються в бойові підрозділи, зазначив Федір Веніславський.

Співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки під час проведення мобілізації не повинні порушувати права людини, бо за це на них чекає покарання. Про це заявив член комітету Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в ефірі телеканалу Київ 24.

Він зазначив, що порушувати права людини, навіть попри воєнний стан в країні, не можна.

За його словами, бувають випадки, які набувають не тільки суспільного розголосу, але на них реагують правоохоронні органи, якщо в діях представників ТЦК і СП є ознаки правопорушення чи то кримінальні, чи то адміністративні, а далі вони реєструються й розслідуються.

“Дуже багато представників ТЦК СП після таких скандальних випадків порушення прав людини, вони просто перестають бути представниками ТЦК СП і відправляються в бойові підрозділи”, – резюмував Веніславський.

Як ми вже писали, на території Криворізького Територіального центру комплектування та соціальної підтримки помер військовозобов’язаний.

Суїцид та жорстке затримання: нові скандали з ТЦК

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × one =

Back to top button