Світ

Троє племінників президента Таджикистану жорстоко побили міністра охорони здоров’я

В результаті побиття міністр охорони здоров'я і соціального захисту населення Таджикистану Джамоліддін Абдуллозода і керівник Медичного центру при виконавчому апараті глави держави Холмахмад Рахимзода отримали серйозні травми

Троє племінників президента Таджикистану Емомалі Рахмона жорстоко побили міністра охорони здоров’я та інших високопосадовців після смерті матері.

Інцидент трапився ввечері 20 липня, відразу після смерті рідної сестри таджицького президента Курбонбі Рахмонова від COVID-19, – інформує 1NEWS.

В результаті побиття міністр охорони здоров’я і соціального захисту населення Таджикистану Джамоліддін Абдуллозода і керівник Медичного центру при виконавчому апараті глави держави Холмахмад Рахимзода отримали серйозні травми.

Рідна сестра президента Таджикистану Емомалі Рахмона – 64-річна Курбонбі Рахмонова пішла з життя 20 липня.

Повідомляється, що у жінки був коронавірус і вона проходила лікування в Медичному центрі при виконавчому апараті президента Таджикистану.

За дві години до смерті сестри президента іноземні фахівці назвали спосіб лікування паціенкі таджицькою лікарями неправильним. Цей висновок викликав лють і обурення дітей Курбонбі Рахмонова: Фахріддін, Фаррух і Зіёдалі Сафарова. Вони відразу після смерті матері напали на лікарів і присутніх медиків-чиновників. Заспокоїти їх зумів лише Рустам Емомалі, старший син президента.

Найбільше в результаті побиття постраждав глава МОЗ Джамоліддін Абдуллозода, який отримав сильний удар в щелепу, у керівника Медичного центру при виконавчому апараті президента Холмахмада Рахимзода – травма голови, додав співрозмовник Радіо Озоді. Інші лікарі отримали легкі травми.

Джерело: УНН

Back to top button