Світ

Траулер Капітан Лобанов затонув після влучання ракети під час навчань – ЗМІ

Траулер Капітан Лобанов затонув після влучання ракети під час навчань - ЗМІ

Фото: Скриншот відео

ЗМІ назвали причину інциденту з траулером Капітан Лобанов

В результаті влучення ракети в судно загинули три члени екіпажу, четверо отримали поранення.

Траулер Капітан Лобанов затонув після влучення в нього ракети ВМФ під час навчань Балтійського флоту. Про це пишуть росЗМІ.

Як розповів родич члена екіпажу корабля, 19 березня в результаті влучення ракети в судно загинули три члени екіпажу, четверо отримали поранення. Однак за даними влади Калінінградської області, на борту траулера сталася пожежа, внаслідок чого загинула одна людина.

“Коли забирали тих, хто вижив, всі чудово знали, що загинули троє людей. І всі чудово знали, що вдарила ракета. Але вони вирішили написати, що сталося “займання”. Цікаво, яке це займання, якщо капітанської рубки немає, її просто знесло”, – заявив він.

За словами співрозмовника, постраждалі, перебувають у шпиталі у місті Піонерськ, один із них – у тяжкому стані. У шпиталі поранених нібито допитали співробітники ФСБ, які попросили членів екіпажу “не поширюватися” про інцидент.

Раніше ЗМІ на основі відкритих даних автоматизованої системи стеження AIS з’ясували, що Капітан Лобанов міг потрапити в зону проведення навчань Балтійського флоту ВМС Росії.

Нагадаємо, 19 березня траулер Капітан Лобанов у Калінінградській області Росії загорівся, а потім затонув.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 1 лютого року бійці спецпідрозділу Group 13 Головного управління розвідки Міноборони України знищили ракетний катер Івановєц Чорноморського флоту РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button