Світ

Трампа звинувачують у спробі втрутитися в британські вибори

В офісі прем’єр-міністра Великої Британії не погодилися зі словами Трампа про обмеження в торгівлі через угоди Brexit, а лейбористи звинуватили президента США у «спробі втрутитися» у майбутні вибори, передає 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

«Угода (Джонсона щодо Brexit – ред.) означає, що ми можемо укладати наші власні угоди про вільну торгівлю по всьому світу, від яких виграє кожна частина Великої Британії», – заявили на Даунінг-стріт, відповідаючи на слова Трампа про те, що угода Джонсона обмежує здатність США вести майбутню торгівлю з Великою Британією.

Окрім того, інші коментарі Трампа щодо угоди призвели до того, що лейбористи звинуватили його у спробі «втрутитися» у вибори.

В інтерв’ю для лондонського радіо LBC, президент США сказав, що лідер лейбористів Джеремі Корбін буде «настільки поганим» які прем’єр-міністр, що Борис Джонсон на його тлі був би «абсолютно відповідною людиною на цей час». У відповідь Корбін звинуватив Трампа у «спробі втрутитися» у загальні вибори у Великої Британії, щоб підвищити рейтинг «його друга Бориса Джонсона».

Велика Британія проведе вибори 12 грудня.

 

 

 

Back to top button