Світ

Трамп заявив, що йому загрожує понад 500 років в’язниці

Трамп заявив, що йому загрожує понад 500 років в язниці

Колишній американський президент Дональд Трамп

Експрезидент США у своєму листі щодо збору коштів у середу назвав Мін’юст “корумпованим”, а це звинувачення – “незаконним”.


Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що йому сумарно загрожує 561 рік увʼязнення в рамках висунутих на його адресу звинувачень. Про це він написав в електронному листі донорам своєї передвиборчої кампанії, інформує The Hill.

 

“Мін’юст знову незаконно висунув звинувачення проти вашого покірного слуги. За наявною інформацією, мені загрожує 561 рік в’язниці внаслідок оголошеного лівими полювання на відьом. Це шість життів”, – зазначив Трамп.

 

Видання пише, що у США підсудних рідко засуджують до максимальних термінів ув’язнення за всіма пунктами обвинувачення, а терміни з різних злочинів можуть відбуватися паралельно, обмежуючи загальний час, який засуджений проводить у в’язниці.

 

Нагадаємо, напередодні проти Трампа  висунули звинувачення в спробі скасувати результати виборів 2020 року. 

У червня Мін’юст США опублікував обвинувальний акт з 37 пунктів щодо Трампа у справі про неналежне поводження із секретними документами. У квітні експрезидента США звинуватили за 34 пунктами. Суд Нью-Йорка звинуватив Трампа в тому, що він таємно заплатив порнозірці Стормі Деніелз за мовчання про їхній роман.

Також Мін’юст США звинуватив колишнього президента у справі щодо штурму Капітолія у січні 2021 року. 

Найсерйозніші звинувачення. Нова справа Трампа

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button