Світ

Трамп запропонував Кеннеді посаду в адміністрації в разі виходу з перегонів

Трамп запропонував Кеннеді посаду в адміністрації в разі виходу з перегонів

Фото: gettyimages

Трамп намагається переманити виборців кандидата Роберта Кеннеді

Кандидат від республіканців намагається збільшити свій рейтинг за рахунок незалежного кандидата.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на виборах готовий дати посаду у своїй адміністрації незалежному висуванцю Роберту Кеннеді, якщо той зніме свою кандидатуру з перегонів. Про це Трамп заявив у вівторок, 20 серпня, в інтерв’ю CNN.

“Він блискучий хлопець, – похвалив експрезидент незалежного кандидата. – Він дуже розумний хлопець. Я знаю його дуже давно… Поважаю його”.

При цьому Трамп зауважив: “Не знаю, що він думає про вихід (з перегонів – ред.), але якщо він думає про вихід, я, звичайно, буду відкритий для цього”.

Колишній глава Білого дому вкотре повторив, що начебто має вищий рейтинг, ніж його опонентка – висуванка демократів Камала Гарріс.

“Я лідирую в опитуваннях, але не так сильно. Та незалежно від цього моя стратегія не змінюється. Ми не хочемо злочинності. Ми хочемо мати сильну армію. Ми повинні зупинити ввезення наркотиків. Ми повинні зупинити людей, які вливаються в нашу країну через відкритий кордон”, – наголосив Трамп.

Можливість партнерства Трампа і Кеннеді обговорюється вже кілька тижнів, оскільки обидва кандидати змагаються за одні й ті самі групи виборців.

Водночас аналітики зауважували, що хоча за даними опитувань рейтинг кандидатки від демократів постійно зростає, це відбувається не за рахунок зниження рейтингу Трампа, який лишається приблизно на тому самому рівні. Зростання підтримки Гарріс відбувалося за рахунок відтоку електорату Кеннеді, виборці якого не підтримували Трампа, але й не хотіли голосувати за Байдена.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування Ipsos, Камала Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.

Стало відомо, хто допомагає Трампу готуватися до дебатів з Гарріс

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × five =

Back to top button