Україна

Росіяни обстріляли прикордонні громади Харківщини, є поранені та загиблі


Росіяни обстріляли прикордонні громади Харківщини, є поранені та загиблі

Внаслідок обстрілу с. Черкаські Тишки Харківського району загинув 55-річний цивільний чоловік. Також є загиблий у Вовчанську.

Війська РФ вдарили по прикордонним громадам Харківщини, є поранені та загиблі. Про 10 травня повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок обстрілу села Бугаївка Вовчанської громади пошкоджено приватний будинок. Також ворог обстріляв м. Вовчанськ, внаслідок чого травмовано дві цивільні людини.

Внаслідок обстрілу с. Черкаські Тишки Харківського району загинув 55-річний цивільний чоловік.

Пізніше росіяни знову завдали удару по Вовчанську, там поранено 60-річну жінку. Також внаслідок ворожого обстрілу приватного домоволодіння загинув цивільний чоловік, ще двоє зазнали травм – один із них під завалами будинку.

Раніше повідомлялося, що війська РФ посилили обстріли на північному напрямку Харківської області, зокрема завдаючи ударів по місту Вовчанськ. Наразі у місті проводиться евакуація.

Як повідомлялося, 10 травня з 04:00 ранку розпочалися активні бойові дії на півночі Харківської області в напрямку Харкова та Вовчанська. Як кажуть наші військові, ситуація передбачувана, тому зараз на цьому напрямку складно, але обстановка контрольована.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen + seventeen =

Back to top button