Світ

Росіяни масово здаються в полон на Курщині – ЗМІ

Росіяни масово здаються в полон на Курщині - ЗМІ

Фото: Sky News

Офіційний представник ізолятора сказав, що трохи більше ніж за тиждень там прийняли понад 200 військовополонених

Полонених росіян утримують у камерах з двоярусними ліжками, деяким від 19 до 21 року, пише Sky News.

Операція України на Курщині поповнила обмінний фонд рекордною кількістю полонених. Переважно, це переважно молоді строковики. Про це повідомляє британський телеканал Sky News.

Полонених росіян утримують у камерах з двоярусними ліжками. Деяким від 19 до 21 року. Полонені розповіли журналістам про шок, пережитий нападом українських військ на Курську область. Вони сказали, що все сталося дуже швидко і вони просто здалися. За їхніми спинами ховалися “кадирівці”. Вони надіються, що їх обміняють на українських військовополонених найближчим часом.

Невелика кількість полонених у камерах були поранені під час вторгнення. Український офіцер, який займався транспортуванням затриманих з поля бою до українських місць утримання, повідомив, що всім, хто має поранення, надається медична допомога.

Офіційний представник ізолятора сказав, що трохи більше ніж за тиждень там прийняли понад 200 військовополонених.

На запитання, чи планується обмін захоплених Україною осіб на українських військовополонених із російської сторони, офіцер відповів: “Ну, звичайно. Усіх військовополонених треба обміняти”.

Нагадаємо, бійці ЗСУ у Курській області 14 серпня взяли в полон понад сотню російських солдатів. Рота військових РФ вирішила здатися, оскільки керівництво покинуло їх напризволяще. 

ЗСУ зняли відео з укріпрайону росіян на Курщині

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 10 =

Back to top button