Події

«Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» Артема Шевченка видавниц…

????«Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» Артема Шевченка видавництва Yakaboo Publishing – на Франкфуртському книжковому ярмарку

????На Франкфуртському книжковому ярмарку видавництво Yakaboo Publishing представляє нову книгу, яка щойно вийшла з друку. Книга «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» розміщена на українському національному стенді Українського інституту книги.

????Окрім цього, автор Артем Шевченко особисто презентуватиме її в рамках програми Франкфуртського ярмарку 22 жовтня о 13.00.

❗️ Передпродаж книги стартує на національній книжковій платформі Yakaboo з 18 жовтня 2023 року.

???? Книга Артема Шевченка є документальним часописом про найбільш успішні бойові спеціальні операції ГУР МО України, які були проведені в 2022-2023 роках у трьох природних стихіях – у небі, на морі і на землі, під час спротиву російській військовій агресії.

???? Передмова до книги написана начальником ГУР МО України, генерал-лейтенантом Кирилом Будановим.

✔️В основу покладені 4 документальних фільми про спецоперації ГУР України, у яких був задіяний сам автор. Вона включає чотири основні розділи:

1. Авіапрорив на «Азовсталь». Небо: це розповідь про повітряну операцію постачання вантажів і вивезення поранених захисників оточеного росіянами гарнізону захисників Маріуполя на металургійному заводі «Азовсталь»;

2. Битва за острів Зміїний. Море: про більш ніж чотиримісячну морську військову операцію повернення контролю над о.Зміїний у Чорному морі;

3. Харківський контрнаступ. Земля: про найбільш успішну наступальну операцію української армії під час війни з РФ, проведену восени 2022 року;

4. Збиті льотчики Росії: історія повітряної битви з російською авіацією в українському небі, зізнання вісьмох полонених офіцерів, збитих льотчиків повітряно-космічних сил рф.

????Презентація цієї книги на Франкфуртському книжковому ярмарку наголошує на подвигах українських військових у захисті державності.

????Це меседж світу про те, що Україна пишається своїми героями та вірить у підтримку міжнародного співтовариства.

Back to top button