Україна

РФ вдарила по морському порту Південний – Зеленський


РФ вдарила по морському порту Південний - Зеленський

Росіяни авдали удару по морському порту Південний. Кілька ракет влучили в портові споруди, не лише українські, а й сінгапурські

Війська РФ вдень 19 квітня завдали ракетного удару по морському порту Південний. Було влучання у портові споруди. Про це президент Володимир Зеленський заявив під час позачергового засідання Ради Україна – НАТО, повідомляється на сайті президента.

“Сьогодні вранці наші міста Дніпро, Кривий Ріг та Синельникове зазнали ракетних ударів із боку Росії. У Дніпрі зруйновано звичайний житловий будинок, під завалами опинилися люди. Пошкоджено залізничний та автовокзал… Це лише один ранок в одному місті, але російські терористи завдають ударів по нашій країні щодня та щоночі у різних містах і громадах. Такі міста, як Харків, Одеса, Суми, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Дніпро та інші, не мають надійного захисту від російських терористів”, – зазначив глава держави.

“Поки я готувався до цієї розмови, вони завдали удару по морському порту Південний. Кілька ракет влучили в портові споруди, не лише українські, а й сінгапурські”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, війська РФ вночі 19 квітня обстріляли Одеську область. Окупанти застосували ракети та ударні дрони.

Вдень росіяни знову вдарили по Одещині. Голова ОВА повідомив про пошкодження припортової інфраструктури.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button