Світ

РФ в Радбезі ООН влаштувала ланч з котлетою по-київськи

РФ в Радбезі ООН влаштувала ланч з котлетою по-київськи

Фото: facebook.com/petroporoshenko

Радбез ООН (архівне фото)

Після обговорення російського удару по дитячій лікарні у Києві російські дипломати влаштували обід з котлетою по-київськи.

Після засідання Ради Безпеки ООН, де обговорювали російський ракетний удар по дитячій лікарні Охматдит, російське представництво влаштувало ланч з нагоди свого головування в Радбезі. Про це у середу, 10 липня, повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що основаною стравою в меню зазначено котлету по-київськи з картопляним пюре.

“Моральна деградація російської дипломатії очевидна”, – сказав у коментарі постпред України при ООН Сергій Кислиця після засідання Радбезу.

За його словами, спілкування за службовою необхідністю з російським постпредом Небензею стає для багатьох дипломатів нестерпним.

“Наступного тижня до Нью-Йорка також допустять шефа Небензі Лаврова, відтак рівень токсичності у штаб-квартирі ООН ще більше зросте, – сказав Кислиця. – Добре, що йому хоч не дозволяють вільно пересуватися далі від радіуса, встановленого владою США”, – зауважив український дипломат.

На засіданні Радбезу Кислиця зазначив, що ланч, який організувала Росія, оплачений кривавими грошима. “Не можу зрозуміти, як можна потискати руку Небензі й приймати запрошення на ланч із ним, оплачений кривавими грошима”, – сказав він.

 

Нагадаємо, під час свого виступу на Радбезі ООН Кислиця заявив, що “Росія – як рак, тільки гірше”.

Як повідомлялося, Рада Безпеки ООН зібралася у вівторок на екстрене засідання, присвячене масованому російському обстрілу України. Засідання закликали провести низка країн, серед яких: Велика Британія, Франція, Еквадор, Словенія та США. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button