Події

‼️ Розвідник «Механік»: «Я хотів би відпочити в Криму» Воїн на псевдо «Механ…

‼️ Розвідник «Механік»: «Я хотів би відпочити в Криму»
 
???? Воїн на псевдо «Механік» перевівся з артилерії в розвідку 1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна.
 
???? У межах проекту  «Герої серед нас» «Механік» розповів про особливості бойової роботи розвідника та поділився власними очікуваннями від наступальної операції України.
 
???? «Механік» брав безпосередню участь у Балаклійсько-Ізюмській наступальній операції минулого року.
 
☑️ За його словами, успішною ця кампанія Сил безпеки та оборони України стала завдяки ретельним і масштабним діям розвідки та грамотному плануванню операції. У підсумку наступ наших сил став для ворога неочікуваним шоком.
 
«Ти виходиш і готуєшся до того, що твій супротивник навчений, буде стояти на смерть, але після перших 5-6 годин бою вони просто почали тікати», ― поділився спогадами Механік.
 
☝️ Водночас, розвідник не радить применшувати спроможності росіян, контролювати емоції під час бойової роботи та бути максимально уважним.
 
«У нас багато хто недооцінює супротивника. Але вони дуже хитрі. Тому [для роботи розвідника] передусім важливі увага, аналітичне мислення, підвищена сконцентрованість на тому, що ти робиш. Треба розуміти, що противник може з’явитись в будь-який момент заочно чи очно. «Заочно» ― я маю на увазі міни, розтяжки тощо, а «очно» ― вийти з-за дерева і почати  стріляти. Тому ― увага в першу чергу», ― наголосив розвідник.
 
▪️ Механік родом з Півдня України. Його мрія відпочити у звільненому Криму, але наразі весь фокус розвідника на відповідальній бойовій роботі заради наближення перемоги.

«Для мене особисто перемогою у цій наступальній операції України буде наднизький рівень втрат з нашої сторони та найвищий рівень втрат у противника», ― ділиться Механік своїми очікуваннями від нинішньої наступальної операції українських Сил безпеки та оборони.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Video is too big

Back to top button