Світ

РФ перекидає сили з фронту в Україні для оборони Бєлгорода – ЗМІ

РФ перекидає сили з фронту в Україні для оборони Бєлгорода - ЗМІ

Фото: USI (ілюстративне фото)

Росія почала перекидання сил із фронту, щоб обороняти Бєлгород

З початку березня Бєлгородська область зазнала регулярних обстрілів та атак з боку диверсійно-розвідувальних груп.

Російське командування передислокує частину армії для оборони Бєлгорода через часті атаки та обстріли. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерело, близьке до Кремля.

Як відомо, з початку березня Бєлгородська область зазнала регулярних обстрілів та атак з боку диверсійно-розвідувальних груп.

За даними російської влади, не менше 20 людей загинули та близько стабули поранені. Найінтенсивніші удари припали на середину березня. 16 березня місто потрапляло під обстріл двічі, а 14 березня – тричі. Також по місту та області  велися обстріли 17 і 18 березня.

Зазначається, що незважаючи на обстріли та ракетну небезпеку, мер міста Валентин Демидов закликав жителів не відмовлятися від відвідування виборчих дільниць під час виборів президента Росії 15-17 березня.

Раніше заступник командира Легіону Свобода Росії з військово-цивільного співробітництва з позивним Цезар заявляв, що голові правлячого режиму Росії Володимиру Путіну доведеться перекидати війська з фронту в Бєлгородську та Курську області, якщо операція з прориву кордону РФ російськими добровольцями триватиме такими ж темпами. 

Нагадаємо, за даними Генштабу, російські окупанти зупинили штурми на одному з напрямків.  Протягом цієї доби на Куп’янському напрямку загарбники наступальних дій не вели.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button