Світ

РДК заявив, що провів рейд на території РФ

РДК заявив, що провів рейд на території РФ

Фото: РДК

РДК провів рейд на територію РФ: вбиті співробітники ФСБ

Росія у спробі прориву кордону в Климовському районі звинуватила “українських диверсантів”.

Бійці Російського добровольчого корпусу заявили, що провели рейд на територіїю Росії, в ході якого вбили двох співробітників Федеральної Служби безпеки. Про це в РДК заявили в своєму офіційному Telegram-каналі.

Вони опублікували скріншот поста губернатора Брянської області Олександра Богомаза від 22 серпня, в якому той звинуватив “українських диверсантів” у спробі прориву кордону в Климовському районі, та заявили, що українці до цієї вилазки не мають відношення. 

“Вітаємо ФСБ РФ з черговим “видавлюванням”! “Успішне відбиття атаки українських ДРГ” не було б таким успішним, якби, як мінімум, двоє співробітників відомства не розлучилися з життям. Можливо, їм варто було працювати у відділі по боротьбі з репостами (в ФСБ такий точно є). До слова, ви знову переплутали: ваших хлопчиків/конторських мужиків розклали не “укроДРГ”, а бійці Російського добровольчого корпусу”, – йдеться в повідомленні.

Раніше Російський добровольчий корпус, який воює на боці України, взяв на себе відповідальність за атаку на аеродром у Курській області Росії 27 серпня, яку він провів спільно з СБУ. 

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) запропонували “вагнерівцям” перейти на бік України та влаштувати новий марш на Москву, щоб помститися за вбивство Пригожина.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button