Світ

Принц Саудівської Аравії зробив заяву щодо ядерної зброї

Принц Саудівської Аравії зробив заяву щодо ядерної зброї

Наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман Аль Сауд

Принц зазначив, що якщо Іран коли-небудь отримає ядерну зброю, Саудівська Аравія “муситиме також отримати ядерну зброю з міркувань безпеки, для балансування сил”.

Спадкоємний принц Саудівської Аравії Мохаммед бін Салман Аль Сауд заявив, що якщо будь-яка країна вирішить використати ядерну зброю, це означатиме, що вона матиме війну з рештою світу. Про це він сказав в інтерв’ю Fox News.

“Якщо будь-яка країна використає ядерну зброю, це означатиме, що вона матиме війну з рештою світу. Другої Хіросіми світ не побачить. Якщо світ побачить смерть 100 000 людей, це означає, що ви перебуваєте у війні з рештою світу”, – зазначив він.

За словами бін Салмана, якщо Іран коли-небудь отримає ядерну зброю, Саудівська Аравія “муситиме також отримати ядерну зброю з міркувань безпеки, для балансування сил”.

“Ми стурбовані тим, якщо будь-яка країна отримає ядерну зброю. Це погано, це поганий крок. Їм не потрібно отримувати ядерну зброю, тому що ви не можете її використовувати”, – сказав принц.

Нагадаємо, Саудівська Аравія та Іран офіційно відновили дипломатичні відносини після семирічної перерви.

Раніше командувач повітряно-космічними силами Корпусу вартових ісламської революції (КВІР) Амір Алі Хаджизаде заявив, що Іран має в своєму розпорядженні ракети, які можуть вразити військові бази США в Афганістані, ОАЕ і Катарі.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button