Світ

Перепливаючи Волгу, потонув “ексзаступник прокурора” окупованого Криму

Перепливаючи Волгу, потонув ексзаступник прокурора окупованого Криму

Фото: Соцмережі

Андрій Фомін

У 2014 році Фомін був призначений окупаційною “владою” на посаду “заступника прокурора” Криму, працював там по 2020 рік.

Колишній “заступник прокурора” окупованого Криму, головний прокурор республіки Чувашія Андрій Фомін, потонув під час запливу через Волгу, повідомляють російські і кримські пабліки.

ТГ-канал Голос Криму повідомляє, що у 2014 році Фомін був призначений окупаційною владою на посаду заступника прокурора Криму, працював там по 2020 рік.

“У нього зупинилося серце за 150 метрів від берега, під час традиційного запливу через Волгу Чебоксарах. 57-річний Андрій Фомін, який останніх три роки очолював прокуратуру Чувашії, раніше брав участь у таких заходах. Цього року він планував проплисти річкою 2200 метрів. Рятувальники дістали Фоміна на берег вже непритомним. Медики намагалися його реанімувати, але безуспішно. У момент запливу він був у гідрокостюмі та з рятувальним буєм. За словами місцевих, Фоміна супроводжували інструктор та працівниця прокуратури”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в Татарстані двоє людей загинули через вибух.

 В РФ жінка зарізала чотирьох людей і змусила підлітків змивати кров

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button