Світ

Пандемія COVID-19 – Уряд Німеччини скасує більшість карантинних обмежень у березні – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

За словами канцлера Німеччини Олафа Шольца, більшість обмежень скасують з 20 березня

Німеччина


Фото з відкритих джерел

Федеральний уряд Німеччини погодив скасування більшості COVID-обмежень. Очікується, що даний процес проходитиме поступово, а останні заходи перестануть діяти з 20 березня 2022 року. Про це повідомляє агентство dpa.

За словами канцлера Німеччини Олафа Шольца, більшість обмежень скасують з 20 березня.

“Ми можемо дивитися в майбутнє з більшим оптимізмом, ніж в останні кілька тижнів”, – зазначив він.

План з трьох пунктів передбачає поетапне зняття обмежень для зборів людей, торгових точок, ресторанів і готелів. Тим не менш, експерти в галузі охорони здоров’я як і раніше закликатимуть людей носити маски і дотримуватися соціальної дистанції.

Як уточнив Шольц, кампанія з вакцинації точно збережеться на наступну осінь і зиму. Він також підкреслив, що зняття обмежень не означає скасування певних стандартів охорони здоров’я.

1News за темою: Пандемія COVID-19: У Польщі скасовують карантин для приїжджих

Раніше повідомлялося, що ще дві країни – Канада та Кіпр – спрощують правила в’їзду для повністю вакцинованих туристів. З 21 лютого вакцинованим туристам перед прибуттям до Республіки Кіпр не знадобиться проходити ПЛР- або експрес-тестування. А з 28 лютого туристів, які подорожують в Канаду, більше не зобов’язуватимуть здавати ПЛР-тест за 72 години до прибуття.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button