Світ

Орбан попросив Трампа “повернутися і принести мир”

Орбан попросив Трампа повернутися і принести мир

Фото: Х / Віктор Орбан

Віктор Орбан і Дональд Трамп

Голова уряду Угорщину аргументував свою думку тим, що у 2017-2021 роках “був мир на Близькому Сході й Україні”.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч з майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида. Угорський чиновник висловив переконання, що тільки повернення Трампа в Білий дім “може принести мир”. Про це він повідомив в соцмережі X (раніше Twitter).

“Нам потрібні лідери у світі, яких поважають та які можуть принести мир. Він – один з них! Поверніться і принесіть нам мир, пане президенте!”, – попросив Трампа Орбан.

У своєму відео в Facebook прем’єр Угорщини заявив, що за президентства Трампа у 2017-2021 роках був мир на Близькому Сході, а також в Україні. За його словамии, в Україні начебто б “не було війни”, якби Трампа переобрали у 2020 році.

Екс-президент США та невелика група близьких радників зустрілися з прем’єром Угорщини приблизно на годину в п’ятницю ввечері на курорті Трампа Мар-а-Лаго. Після цього колишній президент повів очільника угорського уряду на концерт триб’ют-групи, який був частиною закритого заходу в клубі.

Як ми вже писали, Віктор Орбан планує обговорити з Дональдом Трампом питання припинення війни Росії проти України.

Раніше Трамп пообіцяв “дуже швидко” завершити війну в Україні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button