Світ

Окупант після повернення в РФ відкрив вогонь по дітях: поранено хлопчика

Окупант після повернення в РФ відкрив вогонь по дітях: поранено хлопчика

Фото: v1.ru

Місцева поліція спершу навіть боялася заходити на подвір’я росіянина, бо боялась, що той почне стріляти

Гурт дітей проходив повз будинок учасника війни проти України з музичною колонкою. Хазяїн господи почав стріляти по них з рушниці.

Російський окупант після повернення з війни в Україні в Росію розстріляв натовп дітей під Волгоградом. В результаті стрілянини 12-річна дитина з кульовим пораненням потрапила в лікарню. Про це написало місцеве видання v1.ru в понеділок, 15 липня.

У повідомленні зазначається, що 12 липня у хуторі Угольському група дітей від 9 до 13 років проходила з колонкою повз будинок, де перебував російський загарбник, який приїхав у відпустку за пораненням. 

“Враз дорослі вийшли на вулицю, діти насторожилися і вимкнули музику. Після цього одна з дівчаток у компанії почула звук перезарядки рушниці, і діти побігли геть”, – розповів ЗМІ.

Діти встигли добігти до паркану сусіднього будинку, коли почалися постріли. Хлопці впали на землю. В результаті стрілянини, одна дитина дістала наскрізне поранення ноги.

“Діти побігли далі, але постріли не припинялися. Хлопчик зупинився, глянув на ногу, побачив кров, подзвонив мамі. Вона прибігла, викликала швидку, дитину відвезли до лікарні. Там констатували наскрізне кульове поранення”, – додало видання.

Сім’я потерпілої дитини заявила, що поліція приїхала тільки через годину: співробітники не заходили до хати, бо боялися, що чоловік почне стріляти. Однак 48-річного учасника війни проти України все ж таки затримали.

Як ми вже писали, в столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь.

В РФ військовий влаштував стрілянину в пункті дислокації – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button