Світ

Неповнолітній син Кадирова отримав черговий орден

Неповнолітній син Кадирова отримав черговий орден

Фото: t.me/rashid_temrezov

Син Кадирова отримав ще одну нагороду

Цього разу підлітка нагородив особисто глава Кабардино-Балкарії. Рамзан Кадиров прокоментував вручення чергової нагороди його синові.

Син глави Чечні Рамзана Кадирова 15-річний Адам, який побив затриманого за спалення Корану Микиту Журавеля, продовжує отримувати державні нагороди.Цього разу він став володарем ордена “За заслуги перед Кабардино-Балкарською Республікою”.  Про це у вівторок, 7 листопада, повідомив Кадиров-старший.

За його словами, нагороду вручив особисто глава регіону Казбек Коков.

Так, 15-річний Адам був відзначений за “значний внесок у зміцнення міжнаціонального і міжконфесійного миру і злагоди”. Кадиров додав, що його син, який “справами і вчинками намагається у всьому бути схожим на свого дідуся”, сприймає таку оцінку “як аванс”.

“Приємно, що з юних років він розуміє величезну важливість питань релігії, традицій і національних цінностей. Саме на них ґрунтується згуртованість і єдність народів нашої рідної Вітчизни – Росії”, – підкреслив глава Чечні.

Нагадаємо, заарештований за спалення Корану в російському Волгограді Микита Журавель заявив про побиття його в СІЗО Грозного 15-річним сином глави Чечні Адамом Кадировим. 

Кадиров похвалив сина за побиття росіянина, а через деякий час Кадиров-молодший став першим неповнолітнім “героєм Чечні”. Згодом сина Кадирова почали нагороджувати глави інших російських регіонів. Наприкінці жовтня підліток отримав орден За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою, що є найвищою державною нагородою республіки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button