Світ

Найбільша криптобіржа світу вимагає від росіян покинути платформу

Найбільша криптобіржа світу вимагає від росіян покинути платформу

Фото: itc.ua

Binance почне закривати рахунки росіян

Binance вирішила згорнути роботу у РФ після початку розслідування Мін’юсту США. З 29 грудня криптобіржа почне закривати рахунки росіян, що залишилися відкритими.

Зареєстровані на криптобіржі Binance росіяни мають до 29 грудня закрити рахунки та вивести усі гроші. Відповідне нагадування було розіслано тим, чиє місце “тимчасово або постійно” визначено на території РФ, передають росЗМІ.

 

Платформа попередила, що з 29 грудня почне закривати рахунки росіян, що залишилися відкритими, тому ті повинні встигнути погасити всі зобов’язання і вивести кошти або на біржу CommEX, або на іншу криптоплатформу без обмежень.

 

Binance – найбільша біржа у світі за обсягом операцій – оголосила про вихід з Росії та продаж місцевого бізнесу компанії CommEX наприкінці вересня. В офіційному повідомленні йшлося, що робота в країні “несумісна зі стратегією Binance щодо дотримання вимог”.

 

Примітно, що CommEX було створено за тиждень до публікації про угоду. Бенефіціари компанії не розкриваються, проте Binance заперечувала, що має до неї якесь відношення.

 

Binance вирішила згорнути роботу в РФ після початку розслідування Мін’юсту США: американська влада запідозрила, що за допомогою біржі росіяни оминають санкції, введені за війну в Україні. The Wall Street Journal розповідала про те, що платформа, як і раніше, допомагає громадянам РФ переказувати гроші за кордон, попри взяте на себе зобов’язання дотримуватися західних обмежень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button