Україна

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої згоріла дитина


На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої згоріла дитина

Жінка залишила сина двох дочок нібито під наглядом сусідки, але та нічого про це не знала і насправді діти були без нагляду.

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої загинула трирічна дитина. Про це у вівторок, 7 травня, повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що 22 лютого 2024 року 41-річна жінка, уродженка Республіки Бурятії РФ, яка проживала у Краматорську, вирішила поїхати до свого чоловіка в інше місто. А  щоб не брати з собою трьох дітей – трирічного хлопчика й дівчаток 8 й 11 років – мати залишила їх у літній кухні й принесла туди їжу й одяг, а біля пічки поклала дрова.

Дітям жінка сказала, що за ними наглядатиме сусідка, але та ні про що не знала, і діти була вдома без нагляду майже тиждень, що закінчилося трагедією.

“Через деякий час речі, які лежали біля пічки, загорілися, а пізніше вогонь перекинувся на решту приміщення. Внаслідок пожежі дівчата отримали опіки різного ступеня тяжкості, а їхній братик загинув, згорівши заживо”, – йдеться в повідомленні.

Дітей забрали від матері, їй загрожує ув’язнення на до 5 років за злісне невиконання встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Раніше повідомлялося, що в Києві з вікна багатоповерхівки випала дворічна дитина, батьки якої спали п’яні.

У Дніпрі 14-річна дівчина стріляла в знайому

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − nine =

Back to top button