Світ

Лукашенко заявив, що піде на вибори президента Білорусі в 2025 році

Лукашенко заявив, що піде на вибори президента Білорусі в 2025 році

Фото: Пресслужба Олександра Лукашенка

Лукашенко піде на наступні вибори президента Білорусі

Самопроголошений президент Білорусі заявив про намір залишитись у кріслі глави держави на наступний термін.


Формальний лідер Білорусі Олександр Лукашенко оголосив про свою участь у президентських виборах у 2025 році. Про це він заявив після голосування на парламентських та місцевих виборах в неділю, 25 лютого, передає Белта.

 

“Піду, піду, піду. Передайте їм (опозиції – ред.), що піду! Жоден відповідальний президент не покине своїх людей, які за ним ішли у бій. Тому, чим більше напружуватимуть вас, мене та суспільство, тим швидше я піду на ці вибори. Ви не переживайте, ми зробимо так, як це потрібно для Білорусі”, – сказав він журналістам.

За словами Лукашенка, “ніде у світі немає таких відкритих чесних виборів як у Білорусі”.

 

“У нас це свято! Ми проводимо щиру та чесну політику! Нам потрібне спокійне життя і в ім’я цього ми робитимемо всі”, – сказав самопроголошений президент Білорусі.

Лукашенко перебуває при владі шостий термін. Якщо він балотуватиметься на президентських виборах 2025 року, то це буде його сьома виборча кампанія.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявив, що опозиціонери, що перебувають за кордоном, “готують держпереворот” у 2025 році. Окрім того, на думку формального лідера Білорусі, можлива третя світова війна.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button