Світ

Кремль вимагає завершення “паспортизації” на ТОТ до 2026 року – ЦНС

Кремль вимагає завершення паспортизації на ТОТ до 2026 року - ЦНС

Фото: Центр национального сопротивления

Москва вимагає від гауляйтерів прискорення “паспортизації” на ТОТ

Жителі тимчасово окупованих територій продовжують саботувати видачу паспортів РФ і Кремль через це тисне на гауляйтерів, повідомляє Центр національного спротиву.

Москва вимагає від гауляйтерів повної “паспортизації” населення окупованих територій України до 2026 року. Про це в п’ятницю, 29 березня, повідомив Центр національного спротиву.

Повідомляється, що жителі тимчасово окупованих територій продовжують саботувати видачу паспортів РФ і Кремль через це тисне на гауляйтерів.

“Окупанти створюють такі умови на захоплених землях, коли життя без російського паспорта стає критично складним, та все одно рівень паспортизації не досягає 50% за два роки. Саме тому москва навіть офіційно “дозволила голосувати” без паспорта на ТОТ у березні. Без російської макулатури українцю відмовляють в медичних послугах, виплатах, навчанні, реєстрації майна. Та місцеві ігнорують “державу”. Не працює й примус, коли українців без паспорта зупиняють на блок-постах, проводять рейди селами й т.ін.”, – йдеться в повідомленні.

Центр національного спротиву закликає саботувати й надалі плани ворога.

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти затримали двох людей за гасло Слава Україні.

Росіяни готують “законодавчу” заборону українських книг на ТОТ – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button