Світ

Компанія Amazon представила робота-охоронця

Компанія Amazon представила робота-охоронця

Фото: Amazon

робот Astro for Business

Раніше Amazon випустила робота Astro for Home для приватного використання, основними його функціями є контроль за домашніми тваринами і побутовими приладами.

Американська компанія Amazon презентувала нового робота, який здатен охороняти території великої площі. Про це повідомляється на сайті компанії.

Зокрема, виробник анонсував Astro for Business для патрулювання і картографування території підприємств на площах до 470 квадратних метрів.

Приземкуватий триколісний пристрій оснащений перископічною камерою HD з функцією нічного бачення і забезпечує цілодобовий перегляд у реальному часі та двосторонній зв’язок.

Клієнти можуть налаштувати Astro for Business за допомогою підписок, що продаються окремо, кожна з яких надає додаткові переваги:

Ring Protect Pro: Вона дає змогу зберігати історію відеозаписів Astro for Business до 180 днів і синхронізувати його з сенсорами руху і сигналізацією Ring Alarm.

Astro Secure: Нова підписка, створена спеціально для бізнес-середовища, яка дозволяє Astro патрулювати в автономному режимі і дозволяє клієнтам створювати кілька маршрутів моніторингу безпеки, адаптованих до їхнього бізнесу, з певними точками огляду і частотами. Astro також може надсилати клієнтам розумні сповіщення, коли чує звуки диму, сигналізації чадного газу (CO) або розбиття скла, а завдяки синхронізованому тривожному дзвінку Astro також може автономно рухатися до датчиків, що спрацювали, для проведення розслідування.

Virtual Security Guard: Він забезпечує сповіщення агентів швидкого реагування Ring після виявлення незнайомої людини, дивного звуку або іншої активності, яку робот вважатиме підозрілою. Для доступу до Virtual Security Guard клієнтам необхідно також оплатити підписки Ring Protect Pro і Astro Secure.

Триколісний робот Astro for Business спочатку запускається лише в США за ціною у 2 349,99 долара.

Раніше повідомлялося, що компанія Thermetrics розробила для дослідників з Університету штату Арізона робота, який може дихати, потіти і тремтіти. 

У Південній Кореї робот вбив 40-річного чоловіка

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button