Світ

ХАМАС назвав РФ – найближчим другом

ХАМАС назвав РФ – найближчим другом

Фото: Hamas

ХАМАС відпустить російських заручників через дружбу з Росією

Бойовики заявили, що готові звільнити усіх своїх заручників, які мають російське громадянство, бо Росія є їхнім “найближчим другом”.

Терористи з угруповання ХАМАС заявили, що звільнять усіх заручників-росіян через “близьку дружбу” з Росією. Про це повідомили росЗМІ із посиланням на слова члена політбюро ХАМАС Абу Марзука.

За даними МЗС Росії, серед заручників ХАМАС можуть бути вісім росіян. Мова йде про осіб із подвійним громадянством. Терористи заявили, що пошукають їх та звільнять. Абу Марзук зараз перебуває з візитом у Москві, де російське міністерство закордонних справ передало йому список з восьми людей.

“Ми дуже уважно ставимося до цього списку і будемо поводитися з ним обережно, тому що ми розглядаємо Росію як нашого найближчого друга”, – сказав представник ХАМАС.

Нагадаємо, 26 жовтня Росія стала першою країною у світі, яка почала переговори з терористами ХАМАС. У свою чергу МЗС Ізраїлю назвало цей візит “непристойним кроком” і закликало Москву негайно вигнати делегацію ХАМАС. У Кремлі на це відповіли, що вважають за необхідне продовжувати свої контакти з усіма сторонами.

Росія допомагала ХАМАС готувати напад на Ізраїль – Данілов

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button