Світ

Гарріс звинуватила Трампа у приховуванні данних про стан його здоров’я

Гарріс звинуватила Трампа у приховуванні данних про стан його здоров я

Фото: gettyimages

Трамп і Гарріс під час дебатів (архівне фото)

Демократка дорікнула конкуренту-республіканцю у тому, що той не розкриває інформацію про стан свого здоров’я.

Кандидатка на посаду президента США від Демократичної партії Камала Гарріс розкритикувала свого суперника-республіканця Дональда Трампа “за приховування інформації про стан його здоров’я”, повідомляє CNN.

“Він (Дональд Трамп – ред.) і його команда не хочуть, щоб американський народ по-справжньому бачив, що він робить і чи справді він підходить (за здоров’ям – ред.) для виконання роботи президента Сполучених Штатів”, – заявила Гарріс.

Напередодні Білий дім оприлюднив лист від лікаря Гарріс, у якому підсумовано її історію хвороби, там зазначалося, що Камала має “чудове здоров’я”. Після оприлюднення даних про стан здоров’я Гарріс речник її президентської кампанії написав заклик у соцмережах: “Черга за вами, Дональде Трампе!”.

Кампанія Трампа вказала на заяву, опубліковану минулого року його особистим лікарем Брюсом Аронвальдом, а також на заяву його колишнього лікаря Білого дому.

“Президент Трамп добровільно опублікував оновлення від свого особистого лікаря, а також детальні звіти доктора Ронні Джексона, який лікував його після першої спроби вбивства. Усі прийшли до висновку, що він у відмінному стані здоров’я, щоб бути головнокомандувачем”, – заявив речник кампанії Трампа Стівен Ченг у суботу.

Минулого року Трамп оприлюднив довідку від свого лікаря, в якій говориться, що він у відмінному стані здоров’я. Однак у листі містилися загальні заяви про стан здоров’я Трампа, і не було інформації про типи аналізів, які він пройшов та їх результати.

Нагадаємо, у листі лікаря Гарріс Джошуа Сіммонса вказано, що віцепрезидентка Гарріс страждає на сезонні алергії та кропив’янку, а також є короткозорою. Її останній огляд у квітні 2024 року включно з аналізом крові не виявив підстав для занепокоєння.

Шанси Трампа на перемогу зросли – The Hill

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − 10 =

Back to top button