Світ

ФСБ заявила про зірвані “замахи” на Симоньян і Собчак

ФСБ заявила про зірвані замахи на Симоньян і Собчак

Фото: Wikipedia

Маргариту Симоньян начебто хотіли вбити “неонацисти”

У підготовці до вбивств російська сторона звинувачує СБУ, яка начебто залучила “неонацистів”.

Російські спецслужби начебто попередили “замахи” на відому пропагандистку, головного редактора телеканалу RT Маргарити Симоньян і телеведучу Ксенію Собчак, яка позиціонує себе як лібералка. Про це повідомило ФСБ РФ у суботу, 15 липня.

Стверджується, що “вбивства” готували члени угрупування Параграф-88, яке у Росії називають “неонацистським”. Підозрювані здійснювали “розвідку” за адресами роботи та проживання майбутніх “жертв” і їх начебто затримали Москві та Рязанській області.

“Під час проведення слідчих дій вони підтвердили підготовку замахів за завданням СБУ за винагороду у розмірі 1,5 млн рублів за кожне вбивство”, – заявили у ФСБ.

Під час обшуків начебто вилучили автомат Калашнікова, 90 патронів до нього, ножі, кастети, гумові кийки, наручники, шеврони та прапори з “нацистською” символікою, “нацистську” літературу, а також засоби зв’язку та комп’ютери з інформацією.

Тепер планується порушення кримінальних справ “з екстремістським та терористичним забарвленням”, додали у спецслужбі РФ.

Нагадаємо, у травні Симоньян заявила про посилку з “вибухівкою”, але там виявилася секс-іграшка – віброкуля з Гонконгу

А на початку липня ФСБ заявила про зірваний “замах” на гауляйтера Криму Сергія Аксьонова.

Україна вже має свій “Моссад” – Буданов

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button