Україна

Електронна черга запрацювала у всіх ТЦК у тестовому режимі


Електронна черга запрацювала у всіх ТЦК у тестовому режимі

Міністерство оборони запустило у тестовому режимі електронну чергу для оновлення даних ТЦК по всій країні.


Електронна черга для оновлення даних вже працює у всіх Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки України в тестовому режимі. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України у вівторок, 21 травня.
 
“Ми почули звернення наших громадян та побачили запит на створення послуги електронної черги. Ми вже маємо досвід її створення, тому досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК і СП”,- зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.
 
​Для запису до е-черги потрібно обрати ТЦК та СП, в якому ви стоїте на обліку, ввести персональні дані для запису, підтвердити номер телефону та отримати повідомлення з датою та часом запису.

Нагадаємо, 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Тепер громадяни мають 60 днів на оновлення даних в ТЦК, ЦНАПах і в додатку Резерв+. 

18 травня в Україні запрацювала електронна черга для запису в ТЦК. Однак тоді вона працювала лише в деяких регіонах країни. 

Громадяни, які були зняті з військового обліку у зв’язку з вибуттям за межі України на строк більше ніж три місяці, зобов’язані до 16 червня стати на військовий облік шляхом особистого прибуття до ТЦК.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − one =

Back to top button