Світ

Двоє морпіхів США загинули під час захоплення іранського судна

Двоє морпіхів США загинули під час захоплення іранського судна

Фото: CENTCOM/Х

Іранське судно, яке штурмували американські військові

Впродовж десяти днів рятувальні команди зі США, Японії та Іспанії шукали зниклих військових на площі понад 21 тисячі квадратних миль.


Двоє спецпризначенців ВМС США, які зникли безвісти 11 січня під час операції з перехоплення іранської зброї, призначеної для єменських хуситів, вважаються загиблими. Про це повідомило Центральне командування США (CENTCOM) в соцмережі Х в понеділок, 22 січня.

 

“Ми з жалем повідомляємо, що після десятиденних виснажливих пошуків, двоє зниклих морських котиків ВМС США не були знайдені, та їхній статус був змінений на загиблих”, – йдеться у заяві.

 

У Пентагоні розповіли, що під час операції в Аравійському морі біля берегів Сомалі був шторм із висотою хвиль 2,4 метра. Коли “морські котики” наблизилися до підозрілого корабля і почали підійматися на його борт, висока хвиля збила в море одного спецпризначенця, а інший пірнув за ним.

 

Впродовж наступних десяти днів рятувальні команди зі США, Японії та Іспанії шукали зниклих військових на площі понад 21 тисячі квадратних миль. Однак пошуки не дали результату.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button