Світ

Дуда на тлі порушення повітряного простору скликав термінову нараду

Дуда на тлі порушення повітряного простору скликав термінову нараду

Анджей Дуда скликав нараду на тлі того, що в повітряному просторі Польщі зафіксували непізнаний об’єкт

Польский президент обговорить ситуацію з міністром оборони країни, а також командувачами польської армії та Оперативного командування.

Президент Польщі Анджей Дуда в п’ятницю, 29 грудня, повідомив, що скликав термінову нараду з військовим керівництвом через порушення повітряного простору невідомим об’єктом. Про це повідомляє канцелярія польського лідера в соцмережі Х.

“Сьогодні о 13:00… відбудеться термінова нарада з міністром (оборони – ред.) Владиславом Косіняк-Камишем, начальником Генштабу польської армії генералом Веславом Кукулою і командувачем Оперативного командування генерал-майором Мацеєм Клішем”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, польська армія раніше заявила в соцмережі, що в повітряному просторі Польщі зафіксували непізнаний об’єкт, що прилетів під час масованої атаки РФ на Україну. С

Військові повідомили, що за ним спостерігали з моменту перетину кордону до зникнення сигналу системи ППО країни.

Зазначимо, що 29 грудня Росія влаштувала масовану атаку по Україні. У всіх областях оголошено повітряну тривогу. Вибухи пролунали в багатьох містах, у Львові ще й фіксувалося влучення дронів, також є наслідки у Києві, Дніпрі, Одесі та Конотопі.

Так, у Києві відомо про сімох постраждалих. Вибухом пошкоджена будівля станції метро Лукʼянівська. У Харкові є загиблий, ще вісім людей постраждали. У Дніпрі також є постраждалі та загиблі. 

Удар РФ по Україні: названо загальне число жертв

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button