Світ

CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа

CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа

Фото: Alex Brandon / AP

У Флориді поряд із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом стріляли

Президент Джо Байден і віце-президентка Камала Гарріс “із радістю дізналися”, що Трамп перебуває у безпеці та були проінформовані про інцидент.

На кандидата в президенти США Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, було здійснено чергову спробу замаху, він цілий і неушкоджений. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного. За даними джерел CNN, ціллю нападу був саме Трамп.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг запевнив, що колишній президент перебуває у безпеці.

“Президент Трамп у безпеці”, – заявив Чунг, додавши, що наразі не може повідомити жодної додаткової інформації щодо інциденту.

Білий дім також прокоментував ситуацію. Зокрема, президент Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс були оперативно поінформовані про інцидент. У повідомленні зазначено, що вони “з полегшенням дізналися, що колишній президент Трамп у безпеці”.

За інформацією CNN, ймовірний нападник був затриманий коли намагався напасти на Трампа під час його гри в гольф. Також журналісти повідомляють, що у підозрюваного знайшли довгу рушницю.

Обставини інциденту ще з’ясовують, триває розслідування.

Відзначимо, ця подія сталася майже рівно через два місяці після того, як на Трампа було скоєно замах під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Тоді Трамп отримав незначне поранення вуха.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ймовірною ціллю нападника був не Трамп.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 1 =

Back to top button