Україна

Американський генерал спрогнозував потужний контрнаступ ЗСУ


Американський генерал спрогнозував потужний контрнаступ ЗСУ

На думку Петреуса, українські захисники досягнуть загальновійськового ефекту, тобто успішно проводитимуть загальновійськові операції.

Український контрнаступ буде дуже потужним, а Сили оборони України під час нього “досягнуть загальновійськового ефекту”. Про це заявив колишній директор ЦРУ, американський генерал Девід Петреус, передає у суботу, 3 червня, The Guardian.

“Я думаю, що контрнаступ буде дуже потужним. Я припускаю, що вони досягнуть загальновійськового ефекту, тобто вони успішно проводитимуть загальновійськові операції. Сили оборони України працюватимуть злагоджено і комплексно. Вони виконуватимуть різні завдання. Серед них – розмінування, прориви, протиповітряна оборона для захисту військ. Застосовуватимуть засоби радіоелектронної боротьби, налагоджуватимуть логістику та працюватимуть за підтримки артилерії та мінометів”, – заявив Петреус.

За його даними, українські захисники “мають намір звільнити свою країну”.

Нагадаємо, за словами президента Володимира Зеленського, результатом контрнаступу має бути звільнення українських територій, і коли він відбуватиметься, це буде відчутно.

Зеленський: Україна готова до контрнаступу

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button