Світ

Британська розвідка оцінила можливості оборонного комплексу РФ у 2024 році

Британська розвідка оцінила можливості оборонного комплексу РФ у 2024 році

Фото: росЗМІ

Розвідка оцінила можливості оборонного комплексу РФ у 2024 році

Збільшене виробництво зброї відбувається за рахунок відновлення і модернізації наявних запасів.

Оборонно-промисловий комплекс Росії не здатний повністю забезпечити її потреби у війні проти України, однак може надати перевагу над Україною у 2024 році.  Про це 1 березня повідомляє розвідка Великої Британії.

Зазначається, що оборонна промисловість РФ у 2023 році істотно наростила виробництво за рахунок збільшення числа людей, що працюють в ОПК, до 3,5 млн людей, збільшення числа змін і розширення наявних виробничих ліній.

Разом з тим, збільшене виробництво відбувається за рахунок відновлення і модернізації наявних запасів, а не нового виробництва. Наприклад, переважна більшість основних бойових танків, випущених у 2023 році, складається з відновлених машин.

Також повідомляється, що у 2023 році зросло виробництво артилерійських боєприпасів, однак виробництво снарядів, ймовірно, досягне піка в наступні 12 місяців з огляду на обмежені потужності.

Нагадаємо, Росія нарощує виробництво дронів. Також повідомлялося, що Росії значною мірою вдається обходити санкції на експорт технологій, що дозволяє Москві виготовляти зброю та продовжувати війну проти України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button