Світ

Байден: Ми на переломній точці світової історії

Байден: Ми на переломній точці світової історії

Фото: gettyimages

Джо Байден розповів про небезпеку повернення Трампа у Білий дім

Американський лідер вважає, що рішення, які ухвалять громадяни США, визначать, як виглядатимуть наступні десятиліття.

Президент США Джо Байден в неділю, 11 серпня, дав інтерв’ю CBS, в якому зокрема розповів про небезпеку в разі повернення до влади кандидата від республіканців Дональда Трампа.

За словами Байдена, на листопад, місяць президентських виборів, “високі ставки.

“Подивіться, що станеться. Це небезпека. Він є справжньою небезпекою для американської безпеки. Ми повинні перемогти Трампа”, – сказав Байден про можливу преремогу Трампа.

Він наголосив, що американці перебувають на “переломній точці світової історії” і що рішення, які громадяни США ухвалять, визначать, як виглядатимуть наступні шість десятиліть.

Минулого тижня Байден оприлюднив запропоновані зміни у Верховному суді США, які передбачають обмеження термінів повноважень і обов’язковий для виконання етичний кодекс для суддів.

Він також закликав законодавців прийняти поправку до конституції, яка б обмежила недоторканність Дональда Трампа під час президентської гонки після порушених справ щодо нього. Тому Байден запропонував “обмежити терміни до 18 років”

“Республіканці MAGA мало поважають політичні інститути. Це те, що тримає цю країну разом. Ось що означає демократія. Ось хто ми є як нація”, – підсумував Байден.

Раніше Байден заявив, що не впевнений у мирній передачі влади в разі поразки кандидата у президенти Дональд Трамп на виборах. 

Нагадаємо, кандидатка у президенти США Камала Гарріс обійшла свого опонента Дональда Трампа за рівнем підтримки населення. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 1 =

Back to top button