Світ

Азербайджан підтвердив загибель шести російських “миротворців”

Азербайджан підтвердив загибель шести російських миротворців

Фото: Соцмережі

У Нагорному Карабаху розстріляли російських “миротворців”

Машину росіян “помилково прийняли за автомобіль незаконних вірменських збройних формувань”.


Генеральна прокуратура Азербайджану заявила про загибель шести російських “миротворців” під час “антитерористичних заходів” у Нагірному Карабаху 20 вересня. Про це повідомила пресслужба відомства у Facebook.

 

“20 вересня групою військовослужбовців Збройних сил Азербайджану, які брали участь у локальних антитерористичних заходах на території села Джанятаг Тертерського району Азербайджану, з вогнепальної зброї був обстріляний автомобіль із дислокованими на цій території військовослужбовцями Миротворчого контингенту РФ… У результаті події загинули п’ятеро військовослужбовців РМК”, – йдеться у заяві.

Зазначається, що машину російських “миротворців” “через складний рельєф місцевості та туманно-дощові погодні умови” помилково прийняли за автомобіль “незаконних вірменських збройних формувань”.

 

“Крім того, того ж дня в цьому ж населеному пункті невстановлені члени вірменських збройних формувань обстріляли з вогнепальної зброї автомобіль КамАЗ, який належить російським миротворцям. Унаслідок цієї події один російський військовий загинув і один отримав поранення”, – заявили в Генпрокуратурі Азербайджану.

 


Президент Азербайджану Ільхам Алієв приніс вибачення президенту РФ Володимиру Путіну за загибель російських “миротворців”, а також висловив готовність надати матеріальну допомогу сім’ям загиблих.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button