Світ

Армія Ізраїлю завдала ряд ударів по об’єктах інфраструктури “Хезболли”

Армія Ізраїлю завдала ряд ударів по об єктах інфраструктури Хезболли

Фото: Міноборони Ізраїлю

Ізраїльські військові

ЦАХАЛ завдав ударів по об’єктах, що належать “Хезболлі” вздовж ліванського кордону. Атака стала відповіддю на обстріли в середу 17 жовтня.

Армія Ізраїлю знищила спостережні пости “Хезболли”. Про це у четвер, 19 жовтня, повідомляється в Telegram армії Ізраїлю.

Також винищувачі ЦАХАЛу завдали удару по трьом терористам, які намагалися запустити протитанкові ракети у бік Ізраїлю.

Крім того, ізраїльська авіація завдала серії ударів по бойовикам ХАМАС у Секторі Газа.

“Протягом дня винищувачі ЦАХАЛу продовжували завдавати ударів по військових об’єктах, що належать терористичним організаціям у секторі Газа. Вночі ВПС та військово-морські сили Ізраїлю вбили Мабду Шаалабі, бійця спецназу військово-морських сил ХАМАС, який брав участь у терористичних морях. Він зазнав нападу, коли перебував в оперативному командному центрі”, – йдеться у повідомленні ізраїльської армії.

Відомо, що влада Ізраїлю дозволила своїм військовим почати наземну операцію на території Сектору Гази, як тільки вони будуть готові.

Тим часом, The Hill пише, що Іран заявив, що якщо ізраїльські війська увійдуть в Газу, “союзним силам” доведеться втрутитися. Журналісти пишуть, що наземний наступ Ізраїлю, що насувається, стане вирішальним фактором в траєкторії війни. 

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики ХАМАС здійснили масовану ракетну атаку на Ізраїль та проникли на його територію. У відповідь армія Ізраїлю оголосила про початок операції Залізні мечі і щоденно атакує об’єкти угруповання в секторі Газа.

17 жовтня влада Гази заявила, що ізраїльські військові завдали ракетного удару по лікарні, внаслідок якого загинули понад 500 людей. У Ізраїлі заперечили цю інформацію.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button