Світ

Американець спіймав рідкісного двоколірного омара-гермафродита

Американець спіймав рідкісного двоколірного омара-гермафродита

Фото: Скріншот

Кадр з відео

За даними Університету штату Мен, шанс зловити двоколірного лобстера становить приблизно один до 50 мільйонів.

Рибалка Джейкоб Ноулз зі штату Мен, США зловив омара-гермафродита (самця і самку) двох кольорів. Про це рибалка повідомив на своїй сторінці в TikTok, передає New York Post.

Зокрема, на відео чоловік показав, що ракоподібне виглядає неординарно – на його тілі рівномірно розподілені яскраво-синій і звичайний кольори. Він також показав, що у омара є як чоловічі, так і жіночі репродуктивні органи.

“Це найкрутіший омар, якого я коли-небудь бачив. Він розділений 50 на 50 прямо по спині на синій і звичайний, але якщо ви подивитеся під нього, то він насправді наполовину самець, наполовину самка”, – сказав Ноулз, та пояснив, що блакитний бік омара належить самцю, а коричневий, або “нормальний”, – самці.

Пізніше чоловік запитав у своїх підписників, чи варто йому відпустити лобстера, чи тримати його в просторій підводній клітці як “домашнього улюбленця” протягом зимових місяців, щоб побачити, чи зможе він розмножуватися сам з собою.

У наступному відео Ноулз сказав, що його фани одноголосно вирішили, що йому слід притримати ракоподібне.

Потім відбувся конкурс імен, і користувачі TikTok переважною більшістю голосів проголосували за те, щоб охрестити 1 з 50 мільйонів лобстерів “Боуї” на честь музичної ікони Девіда Боуї, чиї очі, як відомо, були двоколірними.

@jacob__knowles Craziest lobster ever! What do you want to do with it? Let me know in the comments! #maine #lobster #fishing #ocean #interesting #commercialfishing #fy #LobsterTok #educate #didyouknow #coolcatch #rare #rarefind ♬ original sound – Jacob Knowles

Раніше повідомлялося, що в Італії рибалка Алесандро Б’янкарді виловив на річці По гігантського сома.

У США спіймали рідкісного перламутрового омара

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button