Світ

У США представникам виборчих комісій розіслали листи з погрозами

У США представникам виборчих комісій розіслали листи з погрозами

Фото: Unsplash

У США представники виборчих комісій отримали листи з погрозами

ФБР “працює з партнерами”, щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

У США представники виборчих комісій щонайменше в шести штатах отримали дивні посилки, які були сприйняті як погрози. ФБР розпочало розслідування. Про це у вівторок, 17 вересня, повідомляє NBC News.

Підозрілі посилки отримали державні секретарі, офіси генерального прокурора та виборчі офіси штатів у Небрасці, Айові, Канзасі, Теннессі, Вайомінгу та Оклахомі.

Зворотна адреса ідентифікувала відправника як “USTEA” – “Армія ліквідації зрадників США”.

ФБР заявило, що “працює з партнерами”, щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

Високопоставлений представник правоохоронних органів заявив, що наразі в жодному з пакунків не було виявлено небезпечних матеріалів.

“Виборча спільнота повинна залишатися пильною та проявляти обережність під час поводження з поштою. Усі підозрілі речовини слід розглядати як потенційно небезпечні, і з ними потрібно поводитись відповідно до встановлених протоколів безпеки”, – попередили правоохоронці. 

Раніше повідомлялося, що посольству Угорщини в Україні нібито надіслали погрози на адресу міністра закордонних справ країни Петера Сійярто.

Нагадаємо невідомі відправили лист із вірусом чуми до Міністерства внутрішніх справ Франції на ім’я очільника відомства Жеральда Дарманена. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 16 =

Back to top button