Спорт

Жирона планує придбати і ще одного гравця Динамо

Жирона планує придбати і ще одного гравця Динамо

Фото: ФК Динамо Київ
Тимчик може залишити УПЛ і переїхати до Ла Ліги

Схоже, що у каталонському клубі оцінили майстерність і клас гравців з українським паспортом.

Не Циганковим і Довбиком єдиними. Жирона запланувала собі трансфер чергового українського футболіста. Про це повідомляє Футбол24. За інформацією джерела, каталонський клуб знову хоче посилитись за рахунок київського Динамо.

Керівництво іспанського клубу і тренерський штаб хочуть бачити у складі Олександра Тимчика. 27-річного українця розглядають у якості заміни Яну Коуту. Оренда Коуту в Жироні завершується після закінчення поточного сезону і далі, швидше за все, він повернеться до Манчестер Сіті.

За Тимчиком у Жироні спостерігають уже давно. Гра захисника подобається головному тренеру Мічелу, окрім того каталонців приваблює не висока вартість. Планується, що купівля українця обійдеться не дорожче 3-4 млн євро, а наявність у команді Довбика та Циганкова сприятимуть швидкій адаптації новачка команді. До того ж Тимчик уже має досвід взаємодії з Циганковим на правому фланзі.

Трансфер міг відбутися цієї зими, проте відмовились від нього через травму українця.

Зазначимо, що Тимчик виступає за основну команду Динамо з 2020 року. За киян він відіграв 66 матчів, у яких відзначився 4 голами та 4 асистами. Контракт з Динамо розрахований до літа 2025 року.

Нагадаємо, раніше Циганков прокоментував свій переможний гол у матчі проти Райо Вальєкано.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button