Україна

Зеленський розповів про засідання Рамштайну


Зеленський розповів про засідання Рамштайну

Всі партнери повністю поінформовані щодо актуальності потреб та реальної фронтової ситуації, підкреслив президент.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверенні до українців у вівторок, 21 травня, повідомив про доповіді щодо ситуації на фронті та в забезпеченні оборони від міністра оборони України Умєрова, начальника Генштабу Баргилевича і головкома Сирського.

“Відбулося напередодні чергове засідання формату Рамштайн – сьогодні доповіли щодо роботи стосовно наших потреб. Передусім це ППО, броньована техніка, снаряди. Всі партнери повністю поінформовані щодо актуальності потреб та реальної фронтової ситуації. Вдячний кожній державі, кожному лідеру, усім міністрам оборони партнерів і начальникам штабів партнерів, які дійсно готові допомагати й реалізовують обіцянки, які звучать. Увесь зміст комунікації з партнерами має відображатися змістом реальної бойової роботи наших воїнів – тими засобами ураження, які потрібні на передовій. І зараз, цими тижнями, а не десь улітку”, – сказав президент.

Зеленський подякував українським захисникам, які воюють на всіх напрямках.

“Покровський напрямок та інші донецькі напрямки – Краматорський, Курахівський – зараз залишаються надзвичайно складними, там найбільше боїв. Харківщина – наші сили знищують окупанта, і результати відчутні”, – підкреслив президент.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну станом на сьогодні, 21 травня 2024 року, російська армія втратила 495 070 бійців.

Генштаб підтвердив ураження корабля Циклон у Криму

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 7 =

Back to top button