Україна

Зеленський розповів про ставлення до президентства


Зеленський розповів про ставлення до президентства

Володимир Зеленський радий бути президентом такого народу, який не “обернувся спиною”, “нікуди не побіг” і прийняв виклики, які йому випали.

Президентський термін Володимира Зеленського не закінчився через п’ять років через воєнний стан. Про це глава держави сказав в інтерв’ю агентству Reuters, оприлюдненому у вівторок, 21 травня.

Так, журналіст запитав у Зеленського, як на його думку він впорався зі своєю роботою, на що той відповів: “Мої п’ять років ще не закінчилися, через воєнний стан вони продовжуються”.  

“Я не можу оцінювати свою діяльність. Це просто не дуже етично. Я думаю, що погляд завжди справедливий десь збоку. Я не буду сперечатися з цим поглядом і не збираюся. Справедливість – вона завжди десь посередині”, – додав Зеленський.

Він додав, що радий бути президентом такого народу, який не “обернувся спиною”, “нікуди не побіг” і прийняв виклики, які йому випали.

“Я пишаюсь, що я президент України. Ось моє відношення до всіх цих п’яти років”, – резюмував Зеленський.

Раніше у Мін’юсті заявили, що президент Володимир Зеленський не втратить свою легітимність після закінчення п’ятирічного строку повноважень 21 травня 2024 року. Його повноваження триватимуть до обрання наступного очільника держави.

Також у ГУР повідомили, що Росія розробила “тришаровий” план дестабілізації України, який складається з військової, дезінформаційної та міжнародної частин.

Пєсков заявив, що долю президента України Володимира Зеленського “вирішено”

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 4 =

Back to top button