Україна

Зеленський провів безпекову нараду у Хмельницькому


Зеленський провів безпекову нараду у Хмельницькому

Президент заслухав звіти силовиків про захист об’єктів критичної інфраструктури, зокрема і Хмельницької АЕС.

Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової та соціально-економічної ситуації у Хмельницькій області. Про це повідомила пресслужба глави держави у п’ятницю, 3 травня.

Зеленський представив нового голову Хмельницької ОДА Сергія Тюріна, який із березня 2023 року виконував обов’язки начальника. Президент подякував йому за виконану протягом цього часу роботу.

“На сьогодні найголовніше – безпека Хмельниччини та її людей. Звичайно, допомога нашим військовим, пораненим, особливо реабілітаційна”, – зазначив Володимир Зеленський.

Президент заслухав звіти командувача оперативного командування Захід, бригадного генерала Володимира Шведюка і глави Ігоря Клименко. Вони доповіли про захист об’єктів критичної інфраструктури, зокрема і Хмельницької АЕС.

Командувач повітряного командування Захід Борис Генов доповів про ППО в західних областях та засоби захисту газової інфраструктури Львівщини.

Начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін доповів про ліквідацію наслідків російських обстрілів, відновлення пошкоджених будинків та енергообʼєктів. Він поінформував про підтримку релокованих підприємств й освітніх закладів, а також внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Хмельницьку область. У Хмельницькому він відвідав госпіталь, де лікуються бійці ЗСУ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button